Kozijnen vervangen, hout

Amsterdam Amstelkade - kozijnen en ramen vervangen
kozijnen ramen deuren vervangen monteren

Vervangen van houten ramen en kozijnen, leveren van nieuwe kozijnen

Bij timmerfabriek de Jong Woudsend maken wij gebruik van duurzaam hardhout en nieuwe technieken om de stijl van uw kozijnen zo veel mogelijk te benaderen. Door de afmetingen van de kozijnen en uw persoonlijke wensen is het moeilijk om op voorhand een uitspraak te doen over de prijs maar wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte op maat, op basis van de situatie en uw wensen. Nadat de offerte is gemaakt is er nog voldoende mogelijkheid om de uitvoering en prijs te bespreken. Bel voor een gratis offerte op basis van uw situatie met 0514 59 13 43  of mail:   
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Gespecialiseerd

Wij zijn gespecialiseerd in productie en vervangen van houten kozijnen ten behoeve van kleine en grote renovaties, restauraties, uitbreidingen en verbouwingen. Het maken van schuiframen (ook volgens Amsterdams model), draaikiepramen, intrek-/inhaakkozijnen (in bestaande kozijnen), schuifpuien, vouwpuien en vierseizoenenpuien is ons dagelijks werk.
Deuren kunnen we voor u naar bestaand model maken en vervangen, voorzien van inbraakremmend hang- en sluitwerk.

Montage

Wilt u de kozijnen ook laten monteren, dan bent u bij ons aan het goede adres. Een van onze montageploegen kan de houten kozijnen plaatsen, eventueel inclusief aftimmering. En we kunnen de kozijnen voorzien van dubbel glas, monumentenglas, geluidremmend glas, glas-in-lood, …….
Voor een goede ‘pasvorm’ worden bestaande kozijnen door ons digitaal ingemeten.

Subsidiewijzer

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor subsidie kijkt u dan op de energiesubsidiewijzer van de overheid en ontdek in twee stappen of er subsidies en aantrekkelijke leningen zijn om uw woning energiezuiniger te maken. Zo wordt energie besparen en zelf opwekken nog voordeliger.
http://www.energiesubsidiewijzer.nl/

Familiebedrijf sinds 1922

Houten kozijnen, ramen, deuren
Schuiframen
Op maat
Ook montage /  vervangen

Bel voor een offerte: 0514 59 13 43
of mail ons:   

  • Hoofdweg-erker Amsterdam (2)
  • Hotel Werkspoor (1)
  • Hotel Werkspoor (2)
kozijnen ramen deuren vervangen monteren

Beter verbeteren

Het renoveren van uw pand vergt zorg en aandacht

U wilt natuurlijk dat uw kozijnen opgebouwd worden met de juiste details. Dat kunnen wij. Detailleringen ook volgens basisprincipes “Beter Verbeteren” Amsterdam.  Indien mogelijk behouden we de houten elementen die nog gered kunnen worden, dat kunt u besparen. Nieuwe onderdelen worden zodanig vormgegeven, dat de oude kozijndetaillering in uw gevel zo veel mogelijk wordt behouden dan wel weer terugkomt. U kunt daarbij rekenen op de zorg en expertise van onze medewerkers. In overleg met u kunnen we contact leggen met overheidsinstanties en is er voor het vervangen van de houten kozijnen een vergunning nodig, dan kunnen wij die voor u voorbereiden en aanvragen.


OPDRACHTGEVERS:
Onze opdrachtgevers zijn bouwbedrijven, woningbouwstichtingen, woningbouwverenigingen, particulieren, verenigingen van eigenaren – VVE’s, …..
Onze opdrachtgevers komen uit het gehele land maar voornamelijk uit Noord- en Zuid Holland, Utrecht, Amsterdam, Friesland en Groningen.

 

Kunststof kozijnen vervangen door houten kozijnen

Is uw pand in het verleden eens voorzien van kunststof kozijnen en wilt u deze weer vervangen door houten kozijnen, dan proberen wij voor u de oude detaillering terug te halen zodat uw pand er weer netjes bij staat met een authentieke uitstraling.

 

 Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!
Voor informatie, een afspraak of prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen:


tel: 0514 59 13 43