LONGLIFE kozijnen - 12 jaar verfsysteemgarantie

Longlife 12 jaarVan de voordelen van houten kozijnen, ramen en deuren moet je heel lang kunnen genieten.
Wij kunnen werken met het Sikkens kwaliteitsconcept LONGLIFE met 12 jaar verfsysteemgarantie.

Houtkeuze, constructie, lak, transport en montage, onderhoud en verzorging vormen een samenhangende kwaliteitsketen. Daarop is het LONGLIFE-concept gebaseerd. Met LONGLIFE breiden we de wettelijke verfsysteemgarantie van 5 jaar aanmerkelijk uit tot 12 jaar.

Eén inspectie per jaar is genoeg. Dat kan, want als LONGLIFE-partner richten wij ons bij het produceren van onze houten kozijnen, ramen en deuren primair op kwaliteit. Soms heeft het hout meer verzorging nodig. Dat stellen we vast op basis van de locatie en de constructiegegevens. Met de onderhoudsset is die verzorging snel gebeurd. Vaak is er helemaal geen onderhoud nodig. Ook een onderhoudsschilderbeurt is vaak niet nodig.

Zo’n uitgebreide verfsysteemgarantie kunnen we geven omdat we op twee beslissende factoren inzetten. Enerzijds de kwaliteit van Sikkens premium verfproducten, anderzijds de professionele en collegiale samenwerking met erkende fabrikanten. Hier wordt elke stap in de constructie van ramen, kozijnen en deuren uitgevoerd volgens de hoogste eisen en de nieuwste techniek.

WIJ ZIJN ERKEND LONGLIFE-PARTNER VAN SIKKENS WOOD COATINGS

Voordelen voor alle partijen
LONGLIFE is speciaal ontwikkeld om opdrachtgevers en fabrikanten optimaal te kunnen ondersteunen. Gedurende de volledige garantieperiode. LONGLIFE-partners en opdrachtgevers kunnen gebruik maken van van de digitale LONGLIFE-tool. Alle relevante gegevens zijn met een muisklik beschikbaar in deze moderne, gebruiksvriendelijke software. Vul de checklist voor het object in, en de beschermingsklasse wordt automatisch berekend. Hieruit volgt welke verzorging er nodig is, en met welke onderhoudsintervallen. De tool geeft de fabrikant een overzicht van alle objecten die hij beheert. De opdrachtgever wordt automatisch herinnerd aan de verzorging die nodig is. Bovendien kan hij via de tool gemakkelijk onderhoudsproducten bestellen.

In drie stappen naar het doel

 • De gegevens in de checklist voor het object maken duidelijk onder welke beschermingsklasse het object valt. Op basis daarvan wordt bepaald welk onderhoud en verzorging er nodig zijn.
 • Het opleveringsdocument van het object vat alle gegevens samen.Als de kozijnen, ramen en deuren correct en naar tevredenheid ingebouwd zijn, vult de opdrachtgever nog de inbouwdatum  in de LONGLIFE-tool in.
 • Op dat moment gaan de 12 jaar in waarin de verfsysteemgarantie geldt.

Het nieuwe LONGLIFE-concept scoort met zekerheid, gemak en kwaliteit.

 Hout heeft toekomst

Duurzaam, stijlvol, lange levensduur

Longlife 12 jaar garantie Timmerfabriek de Jong Woudsend (2)Met hout kiest u voor een natuurlijke grondstof die weer aangroeit. Houten kozijnen, ramen en deuren creëren een stijlvolle en behaaglijke woonomgeving. Houten kozijnen, ramen en deuren geven uw huis een persoonlijk accent. Ze zorgen bovendien voor een aangenaam woonklimaat en hebben een zeer lange levensduur.

Om te zorgen dat u lang kunt profiteren van al deze voordelen, bieden wij u samen met uw fabrikant van kozijnen, ramen en deuren een uitzonderlijk kwaliteitsconcept. LONGLIFE
Met 12 jaar verfsysteemgarantie op uw houten kozijnen, ramen en deuren stellen wij een nieuwe norm op het gebied van waardebehoud, lange levensduur en effectieve bescherming.

 

Onze expertise garandeert:

Met het LONGLIFE-kwaliteitsconcept schakelt u een perfect team in: uw vakspecialist voor houten kozijnen, ramen en deuren met LONGLIFE-logo, en Sikkens Wood Coatings als toonaangevende aanbieder van verfproducten. Het LONGLIFE-concept wordt in de volledige kwaliteitsketen gekenmerkt door een hoge mate van professionaliteit.


De LONGLIFE kwaliteitsketen omvat:

 • Houtkeuze
 • Constructie en productie
 • Schilderen
 • Transport en montage
 • Verzorging en onderhoud

Zo gemakkelijk is het

Longlife 12 jaar garantie Timmerfabriek de Jong Woudsend (3)

Om u lang plezier te laten beleven aan uw LONGLIFE-kozijnen, ramen en deuren, sluiten wij een overeenkomst met u voor de verfsysteemgarantie.

Daarbij gaat het vooral om drie dingen:

 • in de objectchecklist worden bouwtechnische gegevens en de ligging van uw huis ingevoerd. Zo bepalen wij de beschermingsklasse, waaruit de intervallen voor eventueel uit te voeren verzorging en onderhoud voortvloeien.

 • In de LONGLIFE-tool voert u na correcte inbouw van een houten kozijn, raam of deur de datum in. Dan begint de looptijd van de verfsysteemgarantie van 12 jaar.

 • Via de computer hebt u in de LONGLIFE-tool altijd alle gegevens over uw LONGLIFE-houtwerk ter beschikking. Hier wordt u automatisch herinnerd aan de verzorging die nodig is. Aanvullend ontvangt u er ook nog een e-mail over.

Maximale zekerheid bij minimale verzorging

Longlife 12 jaar garantie Timmerfabriek de Jong Woudsend (1)Jaarlijkse inspectie van het houtwerk is voorwaarde voor de verfsysteem-garantie van 12 jaar.

De beschermingsklasse waarin uw object ingedeeld wordt, bepaalt of en met welke intervallen u het hout eventueel moet verzorgen.

Met de verzorgingsset van Sikkens Wood Coatings bent u daar in een handomdraai mee klaar. Voor houten deuren is er een speciaal reinigingsdoekje, voor houten kozijnen en ramen een onderhoudslotion. Gebruik daarvan verlengt de levensduur van de hoogwaardige laklaag.

Via de LONGLIFE-tool krijgt u adviezen over de verzorgingsmiddelen.

 


Wilt u profiteren van de voordelen van LONGLIFE verfsysteemgarantie voor houten kozijnen?
Neem contact met ons op.

tel: 0514 59 13 43
Longlife kozijnen de Jong Woudsend 2

Duurzaam en stijlvol

Als u een pand laat (ver)bouwen moet u veel goed doordachte beslissin­gen nemen. Het gaat tenslotte om het waardebehoud in de komende decennia, maar ook om energiezuinigheid en minimalisering van toekomstige kosten.

Met hout kiest u voor een natuurlijke grondstof die weer aangroeit. Houten kozijnen, ramen en deuren creëren een stijlvolle en behaaglijke sfeer en geven uw huis een persoonlijk accent. Ze zorgen bovendien voor een aange­naam woonklimaat en hebben een zeer lange levensduur.

Om te zorgen dat u lang kunt profiteren van al deze voordelen, heeft Sikkens Wood Coating het unieke kwaliteitsconcept LONGLIFE ontwikkeld. Met 12 jaar verfsysteemgarantie op uw houten kozijnen, ramen en deuren stellen zij een nieu­we norm voor waardebehoud, lange levensduur en effectieve bescherming.

Longlife 12 jaarAan dit LONGLIFE-logo herkent u uw vakspecia­list die houten kozijnen, ramen en deuren vol­gens de nieuwste techniek produceert en daar­bij beits- en lakproducten van Sikken Wood Coating toepast. Deze verfsystemen bieden duurzame bescherming tegen weersinvloeden.

Kwaliteit op het hoogste niveau

U schakelt een perfect team in: uw vakspecialist voor houten kozijnen, ramen en deuren met het LONGLIFE-logo, en de toonaangevende aanbieder van verfproducten die Sikkens Wood Coatings is.

Onze knowhow en ervaring in alle stappen in de productie van kozijnen, ramen en deuren onderscheidt ons als experts. Het is deze ex­pertise die het mogelijk maakt om de verfsys-teemgarantie uit te breiden van de gebruikelijke 5 naar 12 jaar.

Het LONGLIFE-concept wordt in de volledige kwaliteitsketen gekenmerkt door een hoge mate van professionaliteit

Daartoe behoren:

 • Keuze van het hout
 • Constructie en productie
 • Schilderen
 • Transport en inbouw
 • Verzorging en onderhoud

Overtuig u zelf van de LONGLIFE-voordelen

 • Verfsysteemgarantie met een toplooptijd van 12 jaar (wettelijk: 5 jaar)
 • Geringe controle-inspanningen voor u en – indien überhaupt noodzakelijk – slechts minimale verzorging nodig gedurende de looptijd
 • Uitstekende laklaag met uitmuntende bescherming tegen weersinvloeden
 • Ramen, kozijnen en deuren van uw vakspecialist met hoge productiekwaliteit
 • Hout als duurzaam bouwmateriaal voor stijlvol woongenot
 • Zeer goede warmte-isolatie en aangenaam wooncomfort
 • Houten ramen en deuren hebben een levensduur van minstens 60 jaar – mits correct verzorgd en onderhouden
 • Grote keus uit aantrekkelijke kleuren
Longlife - kozijnen de Jong Woudsend - 3

U kunt lang onbezorgd plezier hebben van uw LONGLIFE-kozijnen, ramen en deuren. Om u te laten profiteren van de zekerheid van 12 jaar verfsysteemgarantie, sluit uw leverancier van kozijnen, ramen en deuren met u een overeen­komst voor die garantie. Daarbij gaat het vooral om drie dingen:

 1. Controlelijst van het object

Hierin worden enkele bouwtechnische gege­vens (bijvoorbeeld: aard van de inbouw van ko­zijnen, ramen en deuren, dakoverhang) en de locatie van het huis vastgelegd. Op basis van deze gegevens wordt het object ingedeeld in een beschermingsklasse die maatgevend is voor de nodige verzorging en het onderhoud.

 1. Opleveringsdocument

Uw kozijnen-, ramen- en deurenproducent loopt dit document met u door en geeft het u mee. Zodra de ramen en deuren correct en naar uw tevredenheid ingebouwd zijn, voert u als opdrachtgever de datum in de LONG-LIFE-tool (zie hieronder) in en begint de looptijd van de verfsysteemgarantie.

 1. LONGLIFE-tool

De gebruikersvriendelijke software-tool dient als interactief platform voor het werk aan LONGLIFE-objecten. Alle relevante gegevens en activiteiten zijn daar vlot toegankelijk met enkele muiskliks. Hier voert u de inbouwdatum in, en de uitgevoerde verzorging en het onderhoud. Als u het contract afsluit, hoort u wanneer deze uitgevoerd moeten worden. Bovendien ontvangt u automatisch een herinneringsmail als er verzorging nodig is.

Ons wellnessprogramma voor hout

Minimale verzorging voor maximale zekerheid

Longlife 12 jaar garantie Timmerfabriek de Jong Woudsend (1)

Jaarlijkse Inspectie van het houtwerk is een voorwaarde voor de 12 jaar systeemgarantie. De beschermingsklasse waarin uw object wordt ingedeeld, laat u weten of en met welke intervallen u het hout eVentueel moet verzor­gen. Met de verzorgingsset van Sikkens Wood Coatings bent u daarmee in een handomdraai klaar. Deze set bestaat uit een speciale reiniger en onderhoudslotion. Daarmee blijven uw ra­men optimaal beschermd en schitteren ze in een frisse glans.

Voor houten deuren is er een speciale verzor­gingsdoek die de levensduur van de hoogwaar­dige laklaag effectief verlengt.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe ramen en buitendeuren! Met de LONGLIFE-verfsysteemgarantie kiest u 12 jaar lang het zekere voor het onzekere.

En bij regelmatige verzorging nog veel langer.

Via de software-tool krijgt u adviezen voor de verzorgingsmiddelen.

Longlife - kozijnen de Jong Woudsend - 4a
Wilt u profiteren van de voordelen van LONGLIFE verfsysteemgarantie voor houten kozijnen?
Neem contact met ons op.

tel: 0514 59 13 43