Schuifdeuren – schuifpuien – vouwdeuren – vierseizoenenpuien – hefschuifdeuren

Vierseizoenenpui vouwdeuren Centor beslag Timmerfabreik de Jong Woudsend

Vierseizoenenpuien - vouwdeuren

met Centor vouwdeurbeslag  
Centor E3 is een hoogwaardig vouwwandbeslag voor houten deuren. Met Centor creëert u een naadloze doorgang van binnen naar buiten. Het E3 beslag is uitermate geschikt voor alle ruimtes waar de mogelijkheid om een grote vrije opening te creëren wenselijk is. Centor E3 is breed toepasbaar. Zowel in de woning- en utiliteitsbouw, als stijlvolle villa’s, winkeltoegangen, horeca en andere projecten waar design en functionaliteit elkaar ontmoeten.
Centor E3 beslag is gemaakt voor houten deuren tot 100kg met een maximale deurbreedte van 1000mm en maximale deurhoogte van 3000mm. Een E3 vouwwand / vierseizoenenpui kan bestaan uit maximaal 16 deuren, waarvan 8 deuren naar links en 8 deuren naar rechts vouwen. Het E3 beslag is vanzelfsprekend gekeurd op inbraakwerendheid en wind- en waterdichtheid en laat zich uitzonderlijk licht bedienen.
Centor

schuifpuien schuifdeuren - klaar voor transport Timmerfabriek de Jong Woudsend

Hefschuifdeuren - hefschuifpuien

GUOp maat, met GU (Gretsch Unitas)  hefschuifdeurbeslag
Als specialist kunt u bij ons ook terecht voor hefschuifpuien. Hierbij zijn er talloze mogelijkheden wat betreft de uitvoeringen.
Alles op maat, geheel volgens uw wensen.

Onze schuifpuien kunnen worden voorzien van een houten onderdorpel, maar u kunt ook kiezen voor een een onderdorpel van aluminium, kunststeen of Buva-Isostone.


 


 

 Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van onze schuifdeuren, vouwdeuren en viersiezoenenpuien!
Voor een afspraak of prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen:

tel: 0514 59 13 43