Houten kozijnen

Houten kozijnen

Waarom houten kozijnen?

Wanneer u kiest voor houten kozijnen, dan kiest u voor een zeer duurzaam product dat generatieslang mee gaat. Maar dat niet alleen: houten kozijnen zorgen voor een energiebesparing, meer comfort en betere isolatie. Wij zijn specialist in het fabriceren en monteren van houten kozijnen, voor nieuwbouw, verbouw en restauratie!

Kenmerken houten kozijnen

– Unieke en authentieke look
– Goed en gemakkelijk te schilderen
– Eenvoudig te onderhouden
– Hoog isolerend vermogen
– Duurzaam product
– Goed te bewerken materiaal

Duurzaam materiaal

Wij maken gebruik van duurzaam hardhout en de nieuwste technieken. Hierdoor is het mogelijk om uw kozijnen in detail aan te passen naar uw wensen. Of het nu gaat om een strakke, moderne uitstraling in uw nieuwbouwwoning of kozijnen waarin de originele detaillering behouden dient te worden voor uw gerenoveerde pand: bij Timmerfabriek de Jong Woudsend bent u aan het juiste adres! Wij zijn de partij als het gaat om kozijnen ten behoeve van kleine en grote renovaties, restauraties, uitbreidingen en verbouwingen. Hierbij maken we niet alleen houten kozijnen, maar ook schuiframen (ook volgens Amsterdams model), draaikiepramen, intrek-/inhaakkozijnen (in bestaande kozijnen), schuifpuien, vouwpuien, deuren en vierseizoenenpuien. Indien gewenst voorzien van inbraakremmend hang- en sluitwerk.

Montage kozijnen

Naast het laten fabriceren van kozijnen is het mogelijk de producten te laten monteren door onze gespecialiseerde monteurs. Zij plaatsen de houten kozijnen en kunnen deze eventueel voor u aftimmeren. Verder kunnen wij de kozijnen voorzien van onder andere dubbel glas, monumentenglas, geluidwerend glas of glas-in-lood.

Levensduur kozijnen

De combinatie van de beste kwaliteit hout met hoogwaardige en moderne technieken zorgen ervoor dat de houten kozijnen van Timmerfabriek de Jong Woudsend meer dan 50 jaar mee gaan. De levensduur van houten kozijnen zijn sterk afhankelijk van het soort onderhoud dat wordt gepleegd. Hoewel de kozijnen weinig onderhoud vergen, is het verstandig een goede beschermlaag aan te brengen door middel van hoogwaardige kwaliteit verf.

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze projecten?

Bekijk dan onze grote aanbod van verschillende recente projecten uitgevoerd door Timmerfabriek de Jong Woudsend, van productie op maat tot montage en plaatsing. Via de kaartoptie vindt u snel een project bij u in de buurt!