Over ons

Dé specialist in houten maatwerkoplossingen

Van houten kozijnen tot vierseizoenenpuien: Timmerfabriek de Jong Woudsend is dé specialist in houten maatwerkoplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en de montage van houten kozijnen en leveren een breed scala aan gerelateerde producten. Met oog op duurzaamheid voorzien we al sinds 1922 een groot deel van Nederland van kwalitatieve houten kozijnen! Naast houten producten leveren we ook glas. Of het nu gaat om dubbel glas, monumentenglas of geluidwerend glas: Timmerfabriek de Jong Woudsend levert de oplossing die bij u past.

Duurzaam & efficiënt

Dat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel staat blijkt onder andere uit het feit dat we FSC en PEFC gecertificeerd zijn. Dit betekent dat we gebruik maken van duurzame productietechnieken en materialen. We produceren zowel grote partijen, kleine series en eenlingen voor de zakelijke en particuliere markt.

Jubileumkrant Timmerfabriek de Jong Woudsend

Speciaal voor ons 100-jarig bestaan hebben wij een krant ontwikkeld waarin 100 jaar Timmerfabriek de Jong Woudsend worden belicht. In de krant lees je onder meer verhalen van goede bekenden, een stukje geschiedenis van ons bedrijf en de digitalisering van ons productieproces. Blader door de krant via de link hiernaast. Liever een fysiek exemplaar? Neem gerust contact met ons op.

Folder Timmerfabriek de Jong Woudsend

Onze bedrijfsfolder is via de link hiernaast te bekijken. Heeft u liever een fysiek exemplaar? Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze projecten?

Bekijk dan onze grote aanbod van verschillende recente projecten uitgevoerd door Timmerfabriek de Jong Woudsend, van productie op maat tot montage en plaatsing. Via de kaartoptie vindt u snel een project bij u in de buurt!