Schuifdeuren / vierseizoenenpuien

SCHUIFDEUREN EN VIERSEIZOENENPUIEN

De schuifdeuren en vierseizoenenpuien van Timmerfabriek de Jong Woudsend geven uw woning een prachtige uitstraling. Maar dat niet alleen: ze zorgen voor ruimtebesparing in uw woning en zijn tocht- en geluidwerend. Uiteraard is ieder schuifsysteem wind- en waterdicht en inbraakwerend.

Functioneel & design

Op zoek naar een functionele schuifdeur of vierseizoenenpui van een prachtig design? Kies dan voor de Centor E3. Dit hoogwaardige vouwwandbeslag voor houten deuren creëert een naadloze doorgang van binnen naar buiten. Ideaal voor ruimtes waarin een grote, vrije opening gewenst is. Het Centor E3 beslag is gemaakt voor houten deuren tot 100 kg en een maximale breedte van 100 cm en 300 cm hoogte. De totale grootte van de schuifdeur of vierseizoenenpui kan bestaan uit 16 deuren. De Centor E3 wordt veelal toegepast in de woning- en utiliteitsbouw, zoals villa’s, horeca en winkeltoegangen.

Op maat voor uw woning of bedrijfspand

Benieuwd wat de beste optie is voor uw woning of bedrijfspand? Timmerfabriek de Jong Woudsend levert maatwerk in schuifdeuren en vierseizoenenpuien, zodat er altijd de perfecte oplossing voor uw pand wordt geleverd. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

3

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze projecten?

Bekijk dan onze grote aanbod van verschillende recente projecten uitgevoerd door Timmerfabriek de Jong Woudsend, van productie op maat tot montage en plaatsing. Via de kaartoptie vindt u snel een project bij u in de buurt!