Verantwoord hout

Verantwoord hout

FSC® certificaat – verantwoord hardhout

Wanneer u een houtproduct met een FSC-logo aantreft kunt u er vanuit gaan dat dit voor zowel milieu, sociale en economische partijen vriendelijk geproduceerd is. Dit geldt voor het hele proces, van bos tot schap. FSC® is het enige keurmerk dat door alle milieuorganisaties wordt gesteund.

Timmerfabriek de Jong Woudsend onderkent het probleem van de ontbossing in sommige delen van onze wereld. Vooral door verkeerd gebruik van de bossen gaat er veel bos verloren. Hier moet iets aan gedaan worden en dat kan gezamenlijk met FSC. Timmerfabriek de Jong Woudsend is daarom ook FSC®- gecertificeerd. Wij kunnen onze ramen, deuren en kozijnen leveren van gecertificeerd FSC hout.

Ons certificaatnummer is:  SKH-COC-000448

foto fsc

PEFC certificaat – verantwoord hardhout

Wanneer u een houtproduct met een PEFC-logo aantreft kunt u er vanuit gaan dat dit voor zowel milieu, sociale en economische partijen vriendelijk geproduceerd is. Dit geldt voor het hele proces, van bos tot schap. PEFC wordt ook door milieuorganisaties gesteund.

Timmerfabriek de Jong Woudsend onderkent het probleem van de ontbossing in sommige delen van onze wereld. Vooral door verkeerd gebruik van de bossen gaat er veel bos verloren. Hier moet iets aan gedaan worden en dat kan gezamenlijk met PEFC.  Timmerfabriek de Jong Woudsend is daarom ook PEFC- gecertificeerd. Wij kunnen onze ramen, deuren en kozijnen leveren van gecertificeerd PEFC hout.

Ons certificaatnummer is:  SKH-PEFC-COC-5261

foto pefc

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Voor informatie, een afspraak of prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
Bel 0514 59 13 43 of stuur een e-mail naar: info@timmerfabriekdejong.nl